Taalcafé

Internationale cafés 

Iedereen met een buitenlandse achtergrond die graag Nederlanders wil ontmoeten of meer van de Nederlandse taal wil leren, is van harte welkom in het Taalcafé! Dit Taalcafé wordt gehouden in Ontmoetingscentrum De Dam, Damstraat 4 i , Aalten.

Het Taalcafé is iedere maandag- en donderdagmorgen (Basisgroep: 10.00u uur – 11.00u uur / Gevorderden:11.00u – 12.30u), in het gebouw van Figulus Welzijn aan de Damstraat 4i (Ontmoetingscentrum ‘De Dam’)

Kinderen kunt u gerust meenemen, er is een leuke speelhoek voor ze ingericht. Ook iedereen die het leuk vindt om mensen met een buitenlandse achtergrond te ontmoeten is van harte welkom om mee te doen. Loop gerust eens een keer bij ons binnen of stuur een berichtje aan: info@stichting-dha.nl

Het Taalcafé is gestart als een initiatief vanuit verschillende geloofsgemeenschappen in de gemeente Aalten.

Diverse activiteiten

In Ontmoetingscentrum De Dam is ook de  de kledingruilwinkel ‘Mooi voor Nop’ te vinden en heeft ook het Doorgeefhuis een mooie ruimte ingericht.

Figulus Welzijn en Vluchtelingen Werk Nederland houden er spreekuur en er worden ook  diverse andere activiteiten op welzijnsgebied gehouden.